Τεσσάρα στην πρεμιέρα ο Αετός Λουτρών!

17/05/2023 - 19:22 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2023 - 23:22

Ιδανικό ξεκίνημα στους αγώνες μπαράζ ανόδου για τον Αετό Λουτρών, ο οποίος πήρε χαλαρή νίκη 4-0 στην έδρα του με αντίπαλο πρωταθλητή Σάμου Πυθαγόρα Κοντακαίϊκων.

Ανώτερη η ομάδα της Μυτιλήνης, δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά από τον αντίπαλο, ο οποίος παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα "ταμπουρωμένος" στην άμυνα, χωρίς κανένα περιθώριο αντίδρασης. Αντιθέτως, το σκορ θα μπορούσε είναι πολύ μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους εάν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ενώ αστόχησαν και από το σημείο του πέναλτι.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπάρκας έπιασε τη κεφαλιά μετά από σέντρα του Σεφουλάϊ, όμως ο τερματοφύλακας ήταν στη σωστή θέση. Στο 9ο λεπτό ο Μιχαλάκης επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ, όπως και η προσπάθεια του Τσομπανέλλη πέντε λεπτά αργότερα. Στο 15' ο Μιχαλάκης δεν έπιασε τη κεφαλιά όπως θα ήθελε και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης απείλησε με καρφωτή κεφαλιά με τον αντίπαλο γκολκίπερ να λέει ξανά όχι. 

Στο 31' ο Σεφουλάϊ πλάσαρε από πλάγια θέση με τους αμυντικούς να αποκρούουν πάνω στην γραμμή, όμως ο Μιχαλάκης καραδοκούσε στο ύψος της μικρής περιοχής και με ένα εκπληκτικό ανάποδο "ψαλιδάκι" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Καλύτερες στιγμές για την ομάδα της Σάμου στο πρώτο μέρος δύο μακρινά σουτ των Χρυσανθόπουλου και Κάνδυλα, με τον δεύτερο να αποχωρεί τραυματίας με χτύπημα στον ώμο λίγο πριν τη ανάπαυλα.

aetos-pithagoras-2022-23_4-0-mparaz1.jpg (769×451)

Με το σφύριγμα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Βλαστέλλης εκμεταλλεύτηκε λάθος απομάκρυνση των αμυντικών και έστειλε με κοντινό πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 50' ο Κριπιντίρης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 55ο λεπτό ο Συβρής ανατράπηκε εντός περιοχής, όμως ο Μιχαλάκης νικήθηκε από τον Θηριανό.Στο 69' κέρδισε δεύτερο πέναλτι ο Μιχαλάκης, με τον Σεφουλάϊ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 3-0. Στο 85' ο Γιάννης Κουνιάρης που είχει περάσεις ως αλλαγή μετά από πανέξυπνη ασίστ του Μιχαλάκη δεν αστόχησε από κοντά, κλείνοντας το σκορ στο 4-0.

Αύριο Πέμπτη 18 Μαϊου στις 4 το απόγευμα, στη Σύρο η Ελλάς θα φιλοξενήσει τον Ηλυσιακό στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την δεύτερη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις:

Αετός Λουτρών:Κουμπάς, Τοπάλι(70'Πατσατζής), Καλαφάτης, Μπάρκας, Πιπεράς, Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης (70'Βόϊκος),Βλαστέλλης(66'Κουνιάρης), Μιχαλάκης, Σεφουλάϊ(70'Γ. Μωυσίδης),Συβρής(70'Ν. Μωυσίδης)

Πυθαγόρας:Θηριανός, Σακελρίδης, Σαράντου, Πουρλιδάλης, Χρυσανθόπουλος(60'Κοκκινάκης), Ιωαννίδης, Μεντεσίδης, Δημητρίου(65'Αργύρης), Κάνδυλας(46'Κάτσικας),Κάρσας, Αναστασίου

2η αγωνιστική

Αετός-Πυθαγόρας 4-0

Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου-Α.Ε.Ρ.Α 0-3 α.α

Ελλάς Σύρου-Ηλυσιακός, 18/5

Βαθμολογία

Α.Ε.Ρ.Α 6 (4-0)

Αετός Λουτρών 3 (4-0)

Πυθαγόρας 3 (3-4)

Ηλυσιακός 3 (1-0)

Ελλάς Σύρου 0 (0-1)

Αστέρας Βάρης 0 (0-1)

Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 0 (0-6)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey