Πανέτοιμος για την μεγαλύτερη πρόκληση ο Αετός Λουτρών

23/05/2023 - 12:50 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2023 - 13:51

Ο Αετός στο πιο απαιτητικό ίσως αγώνα των μπαράζ ανόδου θα υποδεχθεί στα Λουτρά την ομάδα του Ηλυσιακού αύριο Τετάρτη 24 Μαϊου στις 4 το απόγευμα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τον Γιώργο Καπταγιάννη, ο πρωταθλητής Λέσβου που θα έχει στην αποστολή εκτός απροόπτου και τον Γιώργο Αγριμάκη, προετοιμάζεται για μια σκληρή μάχη απέναντι στο αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο και την πρώτη θέση του ομίλου. Στις τάξεις του Αετού γνωρίζουν καλά ότι ο βαθμός δυσκολίας του αυριανού αγώνα είναι μεγάλος, όμως δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα που πολύ πιθανόν να μετρήσει στο τέλος, ενώ ταυτόχρονα θα τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση για το επόμενο δύσκολο επίσης εκτός έδρα παιχνίδι στη Σύρο. 

Ο Ηλυσιακός έρχεται στη Λέσβο με σκοπό να τσεκάρει και μαθηματικά το εισιτήριο της ανόδου. Η ομάδα των Αθηνών προέρχεται από δύο νίκες κόντρα σε δύο ισχυρούς αντιπάλους (Αστέρα Βάρης και Ελλάς Σύρου), όμως θα βρει μπροστά στου για ακόμη μια φορά ένα σύνολο που έχει κοινό στόχο και θέλει να βάλει γερές βάσεις για την άνοδο. 

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα (16:00), έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει αεροπορικώς αυθημερόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λουκάς Αλαφογιάννης από τη Βοιωτία που είχε διευθύνει και το ντέρμπι του Αιολικού με τη Μύκονο, με βοηθούς τους Ιωάννου από την ΕΠΣ Ευβοίας και τον Κακάνη από την Ανατολική Αττική. Επίσης, για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου μια ώρα αργότερα στη Ρόδο, η Α.Ε.Ρ Αφάντου θα φιλοξενήσει τον Πυθαγόρα Σάμου, ενώ ρεπό έχει η Ελλάς Σύρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey