Χωρίς ανάσα στη Σύρο για τον αγώνα της χρονιάς ο Αετός

25/05/2023 - 19:22 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2023 - 20:03

Ο Αετός μετά από ένα πολύωρο ταξίδι με το πλοίο της άγονης έφτασε πριν λίγη ώρα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, για τον αυριανό 26/5 κομβικό αγώνα (16:00) της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου του 8ου ομίλου απέναντι στην τοπική ομάδα.

Η ομάδα των Λουτρών χωρίς ανάσα από τον αγώνα απέναντι στον ισχυρό Ηλυσιακό, καλείται μέσα σε διάστημα 48 ωρών να δώσει ίσως τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς στην προσπάθεια του για την άνοδο στη Γ Εθνική. Ο Αετός άφησε πίσω το χθεσινό αποτέλεσμα και έχει στρέψει πλέον το βλέμμα του στην Ελλάς Σύρου, για την οποία η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς με διαφορετικό αποτέλεσμα θα αποχαιρετήσει το όνειρο της ανόδου. 

Οι παίκτες του Θεαγένη Διονυσάτου πρέπει να καταθέσουν την ψυχή τους στο γήπεδο αψηφώντας την κούραση, έτσι ώστε να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα όπως πέρυσι και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για ένα από τα τρία εισιτήρια. Δύσκολο σίγουρα το έργο για τους Μυτιληνιούς μέσα στην "καυτή" έδρα της ομάδας της Σύρου στον πάγκο της οποίας θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής Παναγιώτης Χριστοφιλέας. H δεύτερη αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Α.Ε.Ρ. Αφάντου και τον Αστέρα Βάρης θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαϊου στις 1 και μισή το μεσημέρι, ενώ ρεπό έχει ο Πυθαγόρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey