Η άνοδος περνάει (πρώτα) από τη Μύκονο!

18/05/2012 - 11:50 Τελευταία τροποποίηση στις 20/05/2012 - 20:28

Πανέτοιμος για την πρόκληση της ανόδου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα για δεύτερη φορά στην ιστορία του, είναι ο Πρωταθλητής Λέσβου Όλυμπος, που αύριο στις 4 το απόγευμα κάνει πρεμιέρα στα μπαράζ, φιλοξενούμενος από την πρωταθλήτρια ομάδων των Κυκλάδων Άνω Μερά στη Μύκονο.

Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ομάδας της Αγιάσου, γνωρίζουν πολύ καλά πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και πως με ενδεχόμενη νίκη αύριο, μπαίνουν με πολλές πιθανότητες πρόκρισης στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των μπαράζ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το Θοδωρή Παπαλόπουλο που θα βρει αντίπαλό του αύριο έναν παλιό του γνώριμο και γνώριμο των φιλάθλων της Λέσβου, το Γιάννη Μαρτίνο άλλοτε παίκτη του Αιολικού που πλέον αγωνίζεται στην ομάδα της Μυκόνου.

Τα μοναδικά θέματα που προβληματίζουν τον πολυνίκη τεχνικό, είναι καταρχήν η ταλαιπωρία από το ταξίδι της αποστολής στη Μύκονο για τον αγώνα και το πόσο μπορεί να επηρεάσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και η έλλειψη φιλικών.

Κάτι άλλωστε που φάνηκε και στον μεγάλο τελικό του Νομού, κατά τον οποίο ο Όλυμπος χρειάστηκε να προσπαθήσει αρκετά για να βρει ρυθμό και να επιβληθεί ενός αντιπάλου που γενικά τον «είχε».

Την Κυριακή θα αναμετρηθούν οι άλλες δύο ομάδες που συνθέτουν τον όμιλο της ανόδου Α.Ο Δικαίου –ΑΠΟ Νικολακάκης.  

Να υπενθυμίσουμε δεδομένου πως η διαδικασία ανόδου στα μπαράζ είναι πρωτόγνωρη τόσο για τους δημοσιογράφους όσο κυρίως για τις ομάδες, πως οι αγώνες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα είναι συνεχόμενη (Κυριακή – Τετάρτη), με τον Όλυμπο να έχει στη συνέχεια τρία συνεχόμενη εντός έδρας παιχνίδια για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με δύο εκτός κόντρα στον Α.Ο Δικαίου και τον ΑΠΟ Νικολακάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey