Λαλάς: "Στόχος μας είναι η νίκη"

18/05/2012 - 16:08 Τελευταία τροποποίηση στις 20/05/2012 - 20:28

Ο επιθετικός του Ολύμπου Αγιάσου Τόλης Λαλάς, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, μίλησε στο "SL" για τους στόχους της ομάδας του, την προετοιμασία της και τον προσεχή αντίπαλο, την Άνω Μερά Μυκόνου.

"Χθες κάναμε την τελευταία μας προπόνηση πριν από τους αγώνες μπαράζ. Γενικά η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά. Είμαστε πλήρεις και θα παλέψουμε στο πρώτο ματς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα" ανέφερε αρχικά ο Τόλης Λαλάς.

Σε ότι αφορά την Άνω Μερά Μυκόνου, πρώτο αντίπαλο του Ολύμπου, πρόσθεσε πως "έχουμε μελετήσει την πρωταθλήτρια Κυκλάδων, πρόκειται για μια σφικτή ομάδα που διαθέτει 3-4 πολύ καλούς παίκτες, με κύριο χαρακτηριστικό τη δυνατή της έδρα".

Ο 22χρονος πρώτος σκόρερ φέτος στην Α' Κατηγορία δεν κρύφτηκε πάντως εν όψει του αυριανού αγώνα: "Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς και μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, γνωρίζουμε πως για να το πετύχουμε πρέπει να περάσουμε νικηφόρα από τη Μύκονο και αυτό πάμε να κάνουμε".

Αναφορικά, με τη χρονική περίοδο που διεξάγονται οι αγώνες, ο Λαλάς επεσήμανε:"Θεωρητικά, κάποιοι θα πουν ότι είμαστε πιο ξεκούραστοι από τις υπόλοιπες ομάδες, αφού καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα σχετικά νωρίς, χωρίς τη διεξαγωγή μπαράζ στη Λέσβο.

Και κάποιοι άλλοι, πως θα μας επηρεάσει το γεογνός πως δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε κάποια δυνατά φιλικά σε αυτό το διάστημα. Εμείς απλά οφείλουμε να δείξουμε την αξία μας μέσα στο γήπεδο και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey