Φάσεις, γκολ, δηλώσεις από τη Μύκονο [vids]

22/05/2012 - 11:43 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2012 - 12:16

O Θόδωρος Παπαλόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη μέσα στην έδρα της Άνω Μεράς στη Μύκονο, τόνισε στις δηλώσεις του στο "sportcyclades.gr" πως ο Όλυμπος άξιζε τη νίκη, ωστόσο οι δυνατότητες της ομάδας της Αγιάσου είναι τέτοιες που μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Ολύμπου χαρακτήρισε πρώτο φαβορί, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες τον ΑΟ Δικαίου Κω που είναι και ο επόμενος αντίπαλος των Αγιασωτών στα μπαράζ ανόδου, περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν ακόμα καλύτερα την Τετάρτη, αξιοποιώντας τη δυνατή έδρα του "Χριστοφίδειου" και δίνοντας μεγάλη χαρά στους φιλάθλους.

Από τη μεριά του ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Ολύμπου, Τόλης Λαλάς, χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα τονίζοντας πως ο Όλυμπος δεν κέρδισε απλά την Άνω Μερά αλλά και την κούραση από το ταξίδι. Ο "κανονιέρης" της ομάδας της Αγιάσου ποντάρει πολλά στην καυτή έδρα της ομάδας, ωστόσο έκανε... πάσα τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο σε ΑΟ Δικαίου Κω και Νικολακάκη, σε μια προσπάθεια να αποτινάξει το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα (Πηγή: sportcyclades.gr)

{youtube}Q0pTmDIPjT8{/youtube}

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών (Πηγή: sportcyclades.gr)

{youtube}hqvYnJkNoyw{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey