Τριάρα Νικολακάκη σε Άνω Μερά

23/05/2012 - 19:49 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2012 - 20:02

Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται εύκολη η επικράτηση του Νικολακάκη επί της Άνω Μεράς με 3-0 αλλά αυτή κατακτήθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Ο Νικολακάκης υπερείχε σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα της Μυκόνου ήταν καλά στημένη και ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Την πρόδωσαν όμως τα λάθη της! Κι αυτά ήλθαν μετά το 65’ όταν επήλθε και η κόπωση.

Στις αλλεπάλληλες ευκαιρίες που δημιούργησε ο Νικολακάκης, μόλις στο 66’ κατάφερε να κερδίσει πέναλτυ και να πετύχει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν 10 λόγω αποβολής του Κατραντζόπουλου, με 2η κίτρινη κάρτα και απ’ εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι διεύρυναν το σκορ.

Γεγονός είναι ότι η Άνω Μερά δεν είχε ευκαιρίες για γκολ. Μόνο μερικές προσπάθειες που ανησύχησαν κάπως την άμυνα των γηπεδούχων αλλά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Η αγωνιστικότητα, ὀμως, και το συνεχές μαρκάρισμα, δυσκόλεψε πολύ τις κινήσεις των παικτών του Νικολακάκη, που στο γήπεδό τους αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες.

Από την άλλη, έντονα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα, τις κινήσεις και την συμπεριφορά των γηπεδούχων, ήταν το άγχος και η αγωνία μήπως δεν καταφέρουν να νικήσουν… Και οι ευκαιρίες που έχαναν, επέτειναν την αίσθηση αυτή! Τελικά, αποδόθηκε δικαιοσύνη και ο Νικολακάκης επιβλήθηκε με σκορ που άρμοζε στις δύο ομάδες.

2η Αγωνιστική
Όλυμπος Αγιάσου - ΑΟ Δικαίου Κω 0-2
ΑΠΟ Νικολακάκης - Άνω Μερά Μυκόνου 3-0

Βαθμολογία


Μπαράζ - 2η Αγωνιστική
Αγ. Β. Γκολ
1. ΑΟ Δικαίου Κω
2
6 4-1
2. ΑΠΟ Νικολακάκης 2 3 4-2
3. Όλυμπος Αγιάσου 2 3 2-2
4. Άνω Μερά Μυκόνου 2
0
0-5

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey