Δίκαιο... προβάδισμα για άνοδο

27/05/2012 - 22:28

O Δίκαιος Κω μπήκε απ' την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να το καθαρίσει όσο πιο νωρίς γινόταν και έτσι ακριβώς έγινε.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Μπαρτσελό εκτέλεσε το κόρνερ απ' τα αριστερά και o Μανώλης Χατζηφούντας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας έτσι το τρίτο του γκολ σε τρεις αγώνες μπαράζ.

Μάλιστα πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 όταν στο 18ο λεπτό ο Τσαλαπατάνης έκανε την σέντρα απ'τα δεξιά και ο Φονσέκα με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Αγγελίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Δικαίου κατέβασε ταχύτητα,με τον Γιάννη Μανούσογλου μάλιστα να ξεκουράζει και τους Χατζηφούντα Μ. και Φονσέκα,ωστόσο ο Μπαρτσελό ήταν αυτός που πήρε την σκυτάλη στο σκοράρισμα και με δύο δικά του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Το μοναδικό αρνητικό για τον Α.Ο Δικαίου είναι ότι αποχώρησαν τραυματίες απ'το ματς οι Μάκης Μποιλής και Μάριο Μπαρτσελό,με τον Ουρουγουανό με μια πρώτη εκτίμηση να είναι αμφίβολος για το ματς της Τετάρτης με το Νικολακάκη.

A.O Δικαίου: Τσαραπατσάνης,Τσαλαπατάνης,Γκουντελίτσας,Δραμουντανής,Μποιλής Ζ.,Χατζηφούντας Χ., Πανόπουλος (59' Σωτίρι), Φονσέκα (46' Κεφαλιανός), Μπαρτσελό, Χατζηφούντας Μ. (46' Σκαλέρης)

'Ανω Μερά: Αγγελίδης, Τόσκα (59' Δήμα), Ονουφέρκο, Ασημομίτης Α., Κεραμιδάς, Ασημομίτης Λ., Ψυχράμης, Κουκάς Μ., Μπούρμπουλας (63' Λικούρης), Κουκάς Ζ., Αμπντούλ

(Ρεπορτάζ: giafkasports.gr)

3η Αγωνιστική
Όλυμπος Αγιάσου - ΑΠΟ Νικολακάκης 3-1
ΑΟ Δικαίου Κω - Άνω Μερά Μυκόνου 4-0

Βαθμολογία


Μπαράζ - 3η Αγωνιστική
Αγ. Β. Γκολ
1. ΑΟ Δικαίου Κω
3
9
8-1
2. Όλυμπος Αγιάσου 3
6 5-3
3. ΑΠΟ Νικολακάκης 3
3 5-5
4. Άνω Μερά Μυκόνου 3
0
0-9

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey