Σύλληψη ποδοσφαιριστή με 50γρ. κοκαΐνης!

10/07/2017 - 19:52 Τελευταία τροποποίηση στις 10/07/2017 - 21:04

Γνωστός ποδοσφαιριστής της Football League, που έχει περάσει και από τα μέρη μας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Μύρινα της Λήμνου, καθώς σε έλεγχο που του έγινε σε δέμα, βρέθηκαν 50 γραμμάρια κοκαΐνης!

Η είδηση έχει προκαλέσει παγωμάρα στην τοπική κοινωνία του γειτονικού νησιού, αφού πρόκειται για μια ποσότητα η οποία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μικρή.

Η σύλληψή έγινε στη Μύρινα το μεσημέρι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής διενήργησαν έλεγχο σε δέμα, το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο 27χρονος με Ι.Χ. όχημα, από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, 52 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων!

Ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου, η κατάσχεση των ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης του οχήματος και μίας συσκευής κινητού τηλεφώνου. Σήμερα, ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη, για να οδηγηθεί στην Εισαγγελία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey