Σπουδές και ποδόσφαιρο στην Κρήτη ο Κοκκινέλλης

15/10/2017 - 15:50 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2018 - 12:25

Σπουδές με ποδόσφαιρο θα συνδυάσει στην Κρήτη ο Δημήτρης Κοκκινέλλης, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη.

Ο 18χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΛΚ Κ17, του Παλλεσβιακού, αλλά και του Αίγειρου Μυστεγνών εισήχθη το Σεπτέμβριο στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες τη φοιτητική του ζωή στο Ηράκλειο. Από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, είχε υπάρξει προσέγγιση από ομάδες της περιοχής για να ενταχθεί στο δυναμικό τους. Στην Κρήτη, όπως και σε διάφορες άλλες πόλεις της χώρας, υπάρχουν άνθρωποι που "ξεσκονίζουν" τις λίστες των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες, ώστε να διαπιστώσουν από πολύ νωρίς τους εν δυνάμει αθλητές, που μπορούν να αγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο ΑΟ Ανθεστίων, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου, κινήθηκε γρήγορα, αποδεικνύοντας πόσο πολύ ήθελε τον Κοκκινέλλη στο ρόστερ του. Και αφού τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες για τη μόνιμη εγκατάστασή του στο Ηράκλειο, ξεκίνησαν και οι προπονήσεις με το σύλλογο.

Η διοίκηση μάλιστα ανακοίνωση και επίσημα την απόκτησή του: "Ο Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοκκινέλλη (επιθετικός, 16-6-1999). Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και ευχόμαστε να έχει μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Το νέο μέλος του σωματείου μας προέρχεται από την ομάδα της Καλλονής, έχοντας αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ20 της Σούπερ Λίγκας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey