Βασικός στην Εθνική ο Βούρος!

27/01/2011 - 01:06

Δύο συμμετοχές και μάλιστα ως βασικός πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πραξιτέλης Βούρος με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας (προ)παίδων, που αγωνίζεται αυτές τις ημέρες στο διεθνές τουρνουά "Aegean Cup", που διοργανώνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας. Αυτή η Εθνική αποτελείται από ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1995 (η ομάδα παίδων είναι με παίκτες του 1994) και πρόκειται για την επόμενη φουρνιά παικτών που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο ερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στο τουρνουά της Τουρκίας, η Ελλάδα βρίσκεται στον 10 όμιλο με αντιπάλους τη Δανί,α την Ουκρανία και την οικοδέσποινα. Στον άλλο όμιλο, αναμετρώνται Γαλλία, Τσεχία, Ελβετία και Βέλγιο.

Στον πρώτο της αγώνα, στο Στάδιο Turgutlu 7 Eykul, η Εθνική μας ομάδα με τον Πραξιτέλη Βούρο βασικό στη σύνθεσή της, ηττήθηκε με σκορ 1-4 από την Ουκρανία. Το γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο Γκουντρουμπής στο 31ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεαροί διεθνείς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες να μειώσουν το σκορ, αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.Ο Βούρος αντικαταστάθηκε στο 56' και στη θέση του πέρασε ο Κούτρας.

Ελλάδα: Στρέζος, Καραμπάς, Σωτηράκος (56΄ Μαρκάκης), Ναυπλιώτης, Βόσδου, Βούρος (56΄ Κούτρας), Κοβάτσης (72΄ Μουρδούβαλης), Πόποβιτς, Γκουντρουμπής (50΄ Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (60΄ Τσιντσάρης), Βέργος (68΄ Χατζητερζόγλου)
Η Εθνική (προ)παίδων γνώρισε την ήττα και στο δεύτερο αγώνα της επί τουρκικού εδάφους, από την οικοδέσποινα στο Στάδιο Kula Ilce), με σκορ 0-1. Η ελληνική ομάδα ήταν για ένα ακόμη αγώνα άτυχη, καθώς έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει, με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Βέργου στις καθυστερήσεις του Α' Ημιχρόνου. Ο Πραξιτέλης Βούρος του Αιολικού αγωνίστηκε ξανά βασικός και αντικαταστάθηκε στο 41ο λεπτό από τον Μπουρδούβαλη.
ΕΛΛΑΔΑ: Δωριάδης, Καραμπάς, Ναυπλιώτης, Βόσδου, Βούρος (41' Μπουρδούβαλης), Κοβάτσης (72' Κούτρας), Μαρκάκης, Πόποβιτς (56' Σωτηράκος), Παπαδόπουλος (67' Τσιντσάρης), Βέργος (72' Χατζητερζόγλου), Ταουσιάνης (41' Γκουντρουμπής)
Σήμερα, η Εθνικής μας ομάδα αγωνίζεται με αντίπαλο τη Δανία, η οποία νίκησε με 2-1 την Ουκρανία, στις 14:00 στο Στάδιο Turgutlu 7 Eylul.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey