Στον Παναθηναϊκό και ο Μαρίνος!

21/06/2018 - 21:45 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2018 - 00:49

Ενας ακόμα Λέσβιος ποδοσφαιριστής θα φορέσει το τριφύλλι, αφού λίγες μέρες μετά την απόκτηση του Γρηγόρη Ζεϊμπέκη από τα Τριφυλλάκια, οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Γιώργου Μαρίνου από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ακολούθησε κι αυτός τα χνάρια του Χάρη Γραμμού, εξαργυρώνοντας έτσι τις πολύ καλές του χρονιές στους Αρκάδες.

Δεν είναι μόνο οι συστάσεις που ακολουθούν τον Μυτιληνιό πρώην παίκτη του Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος ξεκίνησε από τα Λιονταράκια. Είναι τα γκολ και οι ασίστ που σημείωσε στο πρωτάθλημα Κ17 και Κ20, που έκαναν τους πράσινους να τον αποκτήσουν. 

Αναμφίβολα, η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία για το σύλλογο, ωστόσο αυτό το γεγονός του δίνει και περισσότερες πιθανότητες να καταφέρει να δείξει το πλούσιο ταλέντο του, φορώντας την πράσινη πλέον φανέλα. Εκεί όπου θα συναντήσει έναν ακόμα παλιό του γνώριμο από το νησί, τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο του "SL" για τον μακρύ πράσινο κατάλογο των παικτών από τη Λέσβο, που αγωνίστηκαν στον Παναθηναϊκό. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey