Σκόραρε στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ο Μανούσος! [vid]

26/07/2018 - 22:22 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2018 - 23:19

Σεφτέ στην Ευρώπη και μάλιστα με γκολ έκανε ο Γιώργος Μανούσος, στο αποψινό ματς του Ατρόμητου στη Λευκορωσία με αντίπαλο την Ντιναμό Μπρεστ του Ντιέγκο Μαραντόνα (σ.σ είναι πρόεδρός της), στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του Περιστερίου, στην ήττα με 4-3 από τους Λευκορώσους. Ο Μανούσος εκμεταλλεύτηκε στο 74' τα διαδοχικά λάθη, αρχικά του αμυντικού Βερετίλο, που γύρισε την μπάλα στον 20χρονο τερματοφύλακα Παβλιουτσένκο, ο οποίος δεν κατάφερε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Ατρομήτου να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 4-1.

Η βραδιά εξελισσόταν πολύ άσχημα για την ελληνική ομάδα, με τις εις βάρος της 4-0 εκείνη τη στιγμή να μην αφήνει περιθώρια ανατροπής στη ρεβάνς, ωστόσο η μείωση του σκορ από τον Μανούσο στο 74ο λεπτό, αναπτέρωσε τις ελπίδες και ακολούθως το αυτογκόλ του Βερετίλο στο 80' (4-2), έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Κάναντι. Μάλιστα, ο Ατρόμητος έφτασε και σε τρίτο γκολ, κάνοντας το 4-3 στο 88ο λεπτό με τον Κουλούρη, φεύγοντας από το Μπρεστ με μια γλυκιά ήττα, που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Αθήνα.

Το γκολ του Γιώργου Μανούσου στο 5:48

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey