Ξανά ματιές Δώνη σε «Πράξι»!

10/10/2018 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 10/10/2018 - 14:57

Ψηλά στη λίστα του Γιώργου Δώνη παραμένει ο Πραξιτέλης Βούρος, παρότι οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει το καλοκαίρι έπεσαν στο κενό. Αιτία, η ρήτρα των €300.000 που υπήρχε από πλευράς του Ολυμπιακού, μετά την αποδέσμευση του Μυτιληνιού αμυντικού πριν δύο καλοκαίρια, στην περίπτωση που μετακινηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sdna.gr και του Κώστα Πλιάτσικα, επισημαίνει ότι ο «Πράξι» παραμένει στο μυαλό του προπονητή του «Τριφυλλιού» και δεν αποκλείεται να γίνει εκ νέου κίνηση για την απόκτησή του. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας εξαιρετική χημεία. Υπό τις οδηγίες του Δώνη, ο Βούρος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά σε Champions League και Κυπριακό Πρωτάθλημα. 

Ποια είναι τα νέα δεδομένα της υπόθεσης; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ρήτρα του Ολυμπιακού παύει να ισχύει στις 31 Δεκεμβρίου 2018 κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Κατά πρώτον ο Πραξιτέλης συμπλήρωσε το 23ο έτος της ηλικίας του, επομένως εφόσον ο Παναθηναϊκός προχωρήσει σε κρούση και βρει ανταπόκριση, αυτή θα είναι η μοναδική μεταγραφή που δικαιούται να πραγματοποιήσει, λόγω της απαγόρευσης που του έχει επιβληθεί.

Κατά δεύτερον, ο Βούρος υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τον ΑΠΟΕΛ ως το καλοκαίρι του 2022. Οι Κύπριοι, μετά το ενδιαφέρον των «πρασίνων», αλλά και ομάδων του εξωτερικού (φημολογείται στην Κύπρο διερευνητική επαφή από την Σπάρτα Πράγας), αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους παρότι ο «Πράξι» δεν είχε ξεκινήσει στα πλάνα του τότε προπονητή Μπρούνο Μπαλτάζαρ. Επομένως, για να προχωρήσει το φλερτ Παναθηναϊκού-Βούρου, θα πρέπει πρώτα να επέλθει συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ.

Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό, εφόσον οι «πράσινοι» έχουν περιορισμό στην απόκτηση μόνο ελεύθερων ποδοσφαιριστών; Με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα μπορεί πλέον ο Παναθηναϊκός να πληρώσει χρήματα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή σε άλλο σύλλογο. Τα σενάρια αυτά ήρθαν ξανά στο προσκήνιο, μετά το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, που αν μετουσιωθεί σε «γάμο» τότε θα δημιουργήσει άμεση ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στα μετόπισθεν. Και ο «Πράξι» αποτελεί μια αξιόπιστη περίπτωση στόπερ, που ταιριάζει μάλιστα απόλυτα στο προφίλ, που χτίζει με τους μπέμπηδες ο Γιώργος Δώνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey