Στα Playoffs του EURO U21 2019 με Χατζηγιοβάνη! [vid]

16/10/2018 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2018 - 15:28

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης της Λευκορωσίας με σκόρερ τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου της εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα play off ενόψει του EURO 2019.

Μέσα από τα Playoffs που θα διεξαχθούν στις 12 και 20 Νοεμβρίου θα διεκδικήσει την πρόκριση της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ιταλίας η Εθνική Ελπίδων μετά τη νίκη της επί της Λευκορωσίας με 2-0.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με γκολ από τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη έφτασε σε μια νίκη που ναι μεν την έφερε στην δεύτερη θέση του ομίλου της, πίσω από την Κροατία, αλλά την έφερε δεδομένα στην επόμενη φάση ως μια από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες των εννιά ομίλων. Η Ελλάδα μάλιστα παρά το γεγονός ότι έπαιζε με έναν υποδεέστερο αντίπαλο βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 60 λεπτά, λόγω αποβολής του Πασαλίδη, και αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αντώνη Νικοπολίδη.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Μασούρας, Χατζηδιάκος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Ανδρούτσος (33' Μαυρομάτης), Γαλανόπουλος, Μπουζούκης, Λημνιός (71' Μανθάτης), Χατζηγιοβάνης, Βέργος (56' Κωτσόπουλος)

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Σερμπίτσκι, Ιβανόφ, Βολκόφ, Σβέτσοφ, Μπεσμερτνί (46' Μπακχάρ), Μπερέζκιν (73' Φετόσοφ), Γκρομίκο, Κλίμοβιτς, Πετσένιν, Σεβτσένκο, Αντιλέβσκι (45' Εμπόνγκ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey