«Κανονιέρης» Μανούσος για 10 σερί χρόνια!

04/02/2019 - 12:41 Τελευταία τροποποίηση στις 04/02/2019 - 13:57

Ο Γιώργος Μανούσος επέστρεψε με γκολ στη Super League, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του και χαρίζοντας σπουδαία νίκη στον Ατρόμητο μέσα στην έδρα της Λάρισας (0-1), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 84ο λεπτό και χρειάστηκε ελάχιστο χρόνος για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με ένα ευθύβολο, διαγώνιο σουτ, για το γκολ που έμελλε να προσθέσει ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη του Ατρομήτου για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με τη χθεσινή συμμετοχή του στο AEL FC Arena, ο Μανούσος ξεπέρασε το φράγμα των «300» αγώνων σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Αυτή ήταν η 301η εμφάνισή του σε Α' - Β' και Γ' Εθνική και το γκολ που πέτυχε ήταν το 61ο της καριέρας του σε αυτά τα πρωταθλήματα. Μάλιστα, για τον Μυτιληνιό «κανονιέρη» συνεχίζεται μια «καυτή» παράδοση σκοραρίσματος, αφού τα τελευταία 10 χρόνια σκοράρει ανελλιπώς σε όποια ομάδα κι αν έχει αγωνιστεί, τόσο στη Football League όσο και στη Super League.

Από τη σεζόν 2005-06, όταν πρωτοαγωνίστηκε στη Γ' Εθνική με τον Αιολικό, ο Μανούσος ολοκλήρωσε μόλις μία αγωνιστική περίοδο χωρίς να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα. Ήταν το 2008-09, στην αναγνωριστική πρώτη του χρονιά σε επίπεδο Α' Εθνικής με τον ΟΦΗ. Πριν και μετά, δεν υπάρχει ποτέ άλλη χρονιά που να μη σκόραρε είτε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο.

Συνολικά, ο Γιώργος Μανούσος μετρά 141 ματς στην Α' Εθνική με 25 γκολ, 92 εμφανίσεις στη Football League με 6 γκολ και 68 συμμετοχές στη Γ' Εθνική με 10 γκολ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε 25 ματς Κυπέλλου Ελλάδας, σκοράροντας 10 γκολ, ενώ φέτος στο παρθενικό του ντεμπούτο στο Europa League, μέτρησε 2 αγώνες με 2 γκολ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey