Στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας ο Βούρος!

06/03/2019 - 18:51

Με την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας σε επίπεδο ανδρών "φλερτάρει" ο Πραξιτέλης Βούρος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τον Μυτιληνιό αμυντικό του ΑΠΟΕΛ για τα παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020!

Όπως σημειώνεται στη Μεγαλόνησο, στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ έφτασε έγγραφο, με βάση το οποίο ο 23χρονος αμυντικός (δεξιός μπακ και στόπερ) Πραξιτέλης Βούρος καλείται να βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης του Αιολικού καλείται στην Εθνική σε επίπεδο ανδρών, έχοντας ωστόσο περάσει με πολύ τη επιτυχία από όλες τις "μικρές" Εθνικές. Επί της ουσίας ο "Πράξι" επιβραβεύεται για τις επιδόσεις με την κυπριακή ομάδα,μετρώντας φέτος 21 συμμετοχές, πέντε εκ των οποίων στην Ευρώπη. Πέρυσι, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη, είχε 24 συμμετοχές στη σεζόν με τον ΑΠΟΕΛ, παίζοντας και τα έξι ματς βασικός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μένει να φανεί αν ο Βούρος θα καταγράψει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στους άνδρες, δικαιώνοντας τον εαυτό του, αλλά και οδούς προέβλεπαν μια τέτοια εξέλιξη πριν λίγους μήνες. Κάτι που είχε αναφερθεί και στο αθλητικό ντοκιμαντέρ του SportLesvos.gr "Όνειρα που γίνονται πραγματικότητα".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey