Παίρνει Μαρίνο στην Πολωνία ο Μαρτίνς

05/06/2019 - 15:15 Τελευταία τροποποίηση στις 05/06/2019 - 15:43

Την αποστολή των ερυθρόλευκων για την προετοιμασία του καλοκαιριού στην Πολωνία θα ακολουθήσει ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής Γιώργος Μαρίνος, αφού ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στους 6 συνολικά νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδας.

Μετά την αναβάθμιση του νεαρού ποδοσφαιριστή το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας από τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Κ-19, με εντολή πάλι του Μαρτίνς ο Γιώργος Μαρίνος θα αναχωρήσει στις 24 Ιουνίου στο Γκντανσκ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ παίζει και στην Εθνική Νέων.Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, κυρίως ως εξτρέμ. Έχει έφεση στο σκοράρισμα, διαθέτει καλά τελειώματα, χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι, ενώ από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η καλή σέντρα. Διαβάζει το παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι και γίνεται γρήγορα απειλητικός με τη μπάλα στα πόδια, ειδικά όταν βρίσκεται έξω από την περιοχή. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί ελάχιστα στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου, στις 19/12/18  στη νίκη των ερυθρόλευκων με 2-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey