Χατζηγιοβάνης τριετίας στο «Τριφύλλι»!

19/10/2019 - 20:58

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα άλλαζε την τακτική του στις διαπραγματεύσεις με παίκτες, που είχαν συζητήσει για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Προτεραιότητα ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του με το «Τριφύλλι» μέσα σε 48 ώρες!

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (17/10) και λίγο μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης μίλησε με τον παίκτη και του είπε την πρόθεση του κλαμπ να του κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση, για να κλείσει στην ομάδα. Οντως, αυτή η πρόταση εστάλη προς τον εκπρόσωπο του παίκτη και ήταν ελαφρά βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη. Με την αποστολή της πρότασης και τις επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη ασχολήθηκαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Κωστας Κωστάντος.

Στο ρεπορτάζ του Sport24.gr επισημαίνεται ότι, παρά τα όσα λέγονται, ο Χατζηγιοβάνης δεν ζήταγε 200.000 ευρώ και με πολύ λιγότερα θα έκλεινε στην ομάδα, που τον ανέδειξε. Η οικονομική διαφορά ήταν μόλις 10-20.000 ευρώ, συν τη ρήτρα για να φύγει σε ομάδα του εξωτερικού. Αυτό αποδείχθηκε στην πράξη. Η πρόταση ήταν πολύ λίγο βελτιωμένη (περίπου 10.000 ευρώ) και ζητήθηκε από τον παίκτη να απαντήσει μέσα σε 48 ώρες. Αυτό έγινε χθες το βράδυ (18/10), όταν ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και σήμερα το πρωί (19/10) ανακοινώθηκε από τους πράσινους η προφορική συμφωνία.

Σε ότι αφορά Στην ρήτρα για ομάδα του εξωτερικού, υπήρξε συμφωνία κυρίων, ώστε αν έρθει μία πρόταση περί τα 2 εκ. ευρώ (όσα ζήταγε η ομάδα το καλοκαίρι), τότε να αποχωρήσει. Ετσι ξεπεράστηκε και αυτό το θέμα και φθάσαμε στην συμφωνία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey