Αξιέπαινη προσπάθεια Ελλήνων παικτών για τη δημιουργία ΜΕΘ

29/03/2020 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2020 - 20:05

Μία αξιέπαινη προσπάθεια έχουν προχωρήσει αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που προτίθενται να καλύψουν τα έξοδα για τη δημιουργία μίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει ολόκληρο τον πλανήτη δοκιμάζοντας καθημερινά το σύστημα Υγείας κάθε χώρας. Η Ελλάδα δίνει με τη σειρά της καθημερινή μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία, όμως είναι δεδομένη η ανάγκη για τη δημιουργία ακόμα περισσότερων υποδομών. Αντιλαμβανόμενοι αυτή την ανάγκη, αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές πήραν την απόφαση να καλύψουν τα έξοδα για την κατασκευή μίας ακόμα Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, συγκεντρώνοντας ένα ποσό κοντά στις 50.000 που απαιτείται.

Την προσπάθεια αυτήν ξεκίνησαν κάποιοι παίκτες της Εθνικής ομάδας και σε αυτό τους το εγχείρημα βρήκαν ανταπόκριση από ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές ελληνικών ομάδων. Μάλιστα, ήρθαν σε επαφή και με τους τέσσερις αρχηγούς από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό οι οποίοι και έχουν ξεκαθαρίσει πως θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ακολούθησαν και αρκετοί παίκτες. Πρόκειται σίγουρα για μία αξιέπαινη προσπάθεια από αθλητές που δείχνουν πως το ποδόσφαιρο μπορεί να στείλει πολλά μηνύματα και να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή που βιώνει όλος ο κόσμος.

sportime.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey