Την Παρασκευή η απόφαση για τις Ακαδημίες

06/05/2021 - 22:39 Τελευταία τροποποίηση στις 06/05/2021 - 22:43

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι ακόμη κλειστές και την Παρασκευή 7/5 η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων θα εξετάσει το αίτημα για προπονήσεις. Αυγενάκης: «Αναμένουμε έγκριση επανεκκίνησης συντεταγμένα και σταδιακά…». Στο 0.39% η θετικότητα στον αθλητισμό. Το πλάνο για restart και στον υπόλοιπο ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Την επιστροφή στην κανονικότητα, έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση, του υπόλοιπου ερασιτεχνικού αθλητισμού, θα εξετάσει την Παρασκευή 7/5 η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Να σημειωθεί ότι εκκρεμούν αιτήματα για:

Έναρξη προπονήσεων των αθλητών αναπτυξιακών κατηγοριών και των Ακαδημιών, με την ίδια μεθοδολογία και ρυθμίσεις με τις οποίες ηλικιακά επιστρέφουν και συμμετέχουν στις σχολικές τους διαδικασίες.

- Έναρξη προπονήσεων για: Ποδόσφαιρο, στις ηλικιακές κατηγορίες Κ19 και Κ17 των ομάδων της Super League, Ποδόσφαιρο, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική γυναικών, Μπάσκετ, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική ανδρών, βόλεϊ, στην κατηγορία Α2 (Pre League) ανδρών και γυναικών, χάντμπολ στις κατηγορίες Α2 και Β’ εθνική ανδρών και Α2 εθνική γυναικών.

sdna.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey