Κυπελλούχος ΕΠΣΑ ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας

30/03/2011 - 23:12 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2011 - 23:23

Με τον ιδανικότερο τρόπο θα ολοκληρώσει, όπως όλα δείχνουν, τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας, αφού μετά τη διαφαινόμενη άνοδο στη Football League 2, κατέκτησε σήμερα και το Κύπελλο ΕΠΣ Αθηνών, επικρατώντας του Ιάσονα (ομάδα Α' κατηγορίας) στον τελικό με 2-0.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Περιστερίου, με την ομάδα της Γλυφάδας να είναι καλύτερη και, παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων, να παίρνει πανάξια την κούπα.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μάλλιου δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή που είχε στο Α' Ημίχρονο, όμως με την έναρξη της επανάληψης έθεσε τις βάσεις για τη νίκη, όταν στο 49' ο Σαγανάς εκμεταλλεύθηκε το γύρισμα του Μηνά και με προβολή πρόλαβε τους αμυντικούς του Ιάσονα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ρούσσου. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δωροβίνης έβαλε τη σφραγίδα του με ένα εκπληκτικό τέρμα, σκοράροντας από το κέντρο του γηπέδου, έχοντας δει εκτός θέσης τον τερματοφύλακα Ρούσσο, πετυχαίνοντας ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Τσολάκη και Κουντουρέλλη.

ΠΑΟΚ: Χώνος, Κόκκαλης Ι., Κατσούλας, Νικολόπουλος, Κούρος, Γούλας (75' Καλογερής), Γεωργίου, Δωροβίνης, Καζαντζής, Σαγανάς (92' Αλεξόπουλος), Μηνάς (66' Μποτσιβάλης)
ΙΑΣΩΝ: Ρούσσος, Βασιλάκος (71' Παπαϊωάννου), Κένεντι, Λάππας (64' Μιχαλόπουλος), Λαρετζάκης, Θεοδωρακόπουλος, Μανάρας, Μόσκαλ, Καλογιάννης, Θέμελης (52' Κολώνης), Μαυρομάτης.

(Ρεπορτάζ: periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey