Βρίσκει δίχτυα στην Κομοτηνή ο Νίκος Δρακούλης

29/12/2022 - 13:02 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2022 - 15:07

Ο Νίκος Δρακούλης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Θράκης με τη φανέλα της Δόξας Γρατινής, μετρώντας έως τώρα  σε πρωτάθλημα και κύπελλο 6 γκολ συνολικά.

Ο Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για σπουδές στα ΤΕΦΑΑ, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του η οποία πρωταγωνιστεί φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς έχοντας συγκάτοικο τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Η Δόξα Γρατινής μετράει σε 9 αγώνες 8 νίκες και μια ήττα.

Ο Νίκος Δρακούλης στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα την πρώτη αγωνιστική, έκλεισε τον χορό των τερμάτων πετυχαίνοντας το τελικό 7-0 απέναντι στον Ορφέα Στρύμης. Την δεύτερη αγωνιστική σημείωσε το δεύτερο γκολ στη νίκη με 3-5 κόντρα στο Κομψάτο Πολυάνθου, ενώ βρήκε δίχτυα και την τρίτη αγωνιστική με κεφαλιά μετά από κόρνερ πετυχαίνοντας το 2-0 με αντίπαλο τον Πόντο Θρυλορίου με αποτέλεσμα 4-2.

Σκορερ χρίστηκε ξανά την 6η αγωνιστική διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 στην έδρα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ και στον αγώνα κυπέλλου με τον Πόντο Θρυλορίου σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την έβδομη αγωνιστική άνοιξε το σκορ στην ευρεία νίκη της Δόξας με 10-0 υποδεχόμενη τις Ελπίδες Κομητηνής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey