Παρουσία του Στράτου Σεφτελή η κοπή πίτας της Λέσχης φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης [vid]

01/02/2023 - 09:20 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2023 - 09:40

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο "Marina Yacht Club" την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Λέσχης Φίλων της ΑΕΚ Μυτιλήνης, η οποία κλείνει φέτος 50 χρόνια ζωής.

Την εκδήλωση που τίμησαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, κόσμησε με την παρουσία του ο Μυτιληνιός δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής, ο οποίος αφηγήθηκε άγνωστες και συγκινητικές ιστορίες της ΑΕΚ από την ημέρα της ίδρυσης της.

Επίσης, ο πρόεδρος της Λέσχης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Στράτο Σεφτελή, ενώ βραβεύτηκαν και  τα πρώτα ιδρυτικά και παλαιότερα μέλη της Λέσχης, όπως ο κ. Βαλσάμης, ο Ερμόλαος Τσουκαράς, ο Γιώργος Κουκούτας και ο παλιός πρόεδρος και μέλος Σταμάτης Καριωτέλης. 

Ποιος είναι ο Στράτος Σεφτελής;

Ο Στράτος Σεφτελής για πολλά χρόνια υπήρξε η χαρακτηριστική φωνή και η γνωστή φυσιογνωμία για όλον τον αθλητικό κόσμο, αθλητές, στελέχη, φιλάθλους και οπαδούς. Είναι ο αθλητικογράφος που μέτρησε  πολλά … χιλιόμετρα στην ΕΡΤ, περιγράφοντας για το ελληνικό φίλαθλο κοινό αμέτρητες ώρες αγώνων στο ποδόσφαιρο, στον στίβο, υγρό και γηπεδικό.

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Από το 1973, μαθητής του γυμνασίου ακόμη, ξεκίνησε σαν μαθητευόμενος τη δημοσιογραφική του καριέρα στο «Φως των Σπορ» και το  χόμπι έγινε στη συνέχεια επάγγελμα. Το 1978 εργάστηκε στην «Αθλητική Ηχώ», αργότερα στο «Έθνος» για 32 χρόνια και το 1981 προσλήφθηκε στην ΕΡΤ. Άσκησε καθήκοντα διευθυντή αθλητικών προγραμμάτων από το 1993-1998 και εργάστηκε εκεί ως παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών για  34 χρόνια! Έχει διατελέσει έφορος του ΠΣΑΤ για δύο θητείες και έχει μεταδώσει αμέτρητους αγώνες, 5 παγκόσμια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και 5 πρωταθλήματα υγρού στίβου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey