Σταμάτησε ξαφνικά το ποδόσφαιρο ο Παναγιώτης Αρναούτογλου

15/08/2023 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 15/08/2023 - 11:31

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού Παναγιώτης Αρναούτογλου πήρε την απόφαση ξαφνικά να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός έκανε γνωστή την είδηση μέσω ανάρτησης στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Αρναούτογλου είχε ανακοινωθεί πρόσφατα από την Προοδευτική, όμως αποχώρησε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς αδυνατούσε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των καθημερινών διπλών προπονήσεων. Μάλιστα, ανέφερε ότι υπήρχε η πιθανότητα να σταματήσει το ποδόσφαιρο προκειμένου να αφιερωθεί στη δουλειά του, κάτι το οποίο έκανε πράξη τελικά. Ο Αρναούτογλου έχει αγωνιστεί επίσης στον Ηρόδοτο, τα Χανιά και τον ΟΦ Ιεράπετρας. Αναλυτικά:

«Εκτιμάς την στιγμή παρά μόνο όταν γίνεται ανάμνηση, έτσι λένε…Εγώ πάλι στον χώρο αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο, έζησα πολλές στιγμές, όλες στο έπακρο αλλά γνώρισα και πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.

Απόλαυσα κάθε προπόνηση, κάθε αγώνα, κάθε προετοιμασία ,κάθε σεζόν, κάθε ώρα στα αποδυτήρια κάθε αποστολή και κάθε ταξίδι με τους συμπαίκτες μου από μικρό παιδί. Ο χρόνος όμως, μου δίδαξε πως το ουσιώδες είναι να εκτιμώ τους ανθρώπους, περισσότερο από τις στιγμές.

Έτσι λοιπόν τώρα που πολύ συνειδητά αποφάσισα, αν και σε νεαρή ηλικία, να σταματήσω τον επαγγελματικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω πια ως φίλαθλος έκανα ένα μικρό απολογισμό.

Συμπέρανα λοιπόν πως κέρδισα πολύ περισσότερα από όσα στερήθηκα, ωρίμασα, διαμόρφωσα τον χαρακτήρα και το τρόπο σκέψης μου, και προπαντώς έκανα πραγματικούς φίλους μέσα στο ποδόσφαιρο. Συνεπώς άξιζε τον κόπο κάθε θυσία για αυτό και δεν μετάνιωσα ποτέ για τίποτα.

Τέλος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την γυναίκα μου, διότι με στήριξαν σε όλες τις επιλογές μου (σωστές και μη) , δίχως να τις κρίνουν και δίχως όρια. Είναι ευκαιρία από εδώ και πέρα να αναπληρώσω τα χρόνια που ήμουν μακριά τους. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!».

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey