"Φλερτάρει" με Αστέρα Τρίπολης

Ο Βαγγέλης Βλάχος επιθυμεί διακαώς το δανεισμό του 21χρονου Μυτιληνιού επιθετικού της ΑΕΚ, που ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του...

Ο Μιχάλης Παυλής ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα, όμως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και αναμένεται πολύ σύντομα να επιστρέψει γερός στους αγωνιστικούς χώρους. Ο νεαρός επιθετικός από τα Λουτρά αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ΑΕΚ και εν γένει του ελληνικού ποδοσφαίρου και για το λόγο αυτό έχει δεχθεί επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από την Ένωση, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη. Με εκπεφρασμένη την επιθυμία του Μιχάλη να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη μεγάλη του αγάπη, θεωρείται δεδομένη η επίτευξη συμφωνίας, περιμένοντας να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Έντονο φλερτ από την Τρίπολη

Ο προπονητής του Αστέρα, Βαγγέλης Βλάχος, εκτιμά πολύ το ταλέντο του Μυτιληνιού επιθετικού. Για αυτό, άλλωστε, έχει προσεγγίσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την ΑΕΚ για να αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο το Μιχάλη Παυλή, ενώ έχει επικοινωνήσει και με τον ίδιο τον παίκτη για να τον πείσει ότι θα πάρει ευκαιρίες στην ομάδα της Αρκαδίας. Ο 21χρονος επιθετικός, ωστόσο, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δε θέλει να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, παραμένοντας απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ.

Παυλής και ΑΕΚ

Ο Μιχάλης φέτος έπαιξε μόλις 10 παιχνίδια της ΑΕΚ, φτάνοντας συνολικά μόλις τα 250 λεπτά συμμετοχής, με τον Μπάγεβιτς να μην τον έχει στα βασικά του πλάνα, προτιμώντας (για δικούς του ευνόητους λόγους) τη «λεγεώνα των ξένων» που έφερε το καλοκαίρι στην Ένωση. Ο Παυλής έχει φορέσει 32 φορές τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημα ματς, αγωνιζόμενος για 850 λεπτά με το δικέφαλο στο στήθος και πετυχαίνοντας τρία γκολ. Δυσανάλογη προσφορά δηλαδή, σε σχέση με το πηγαίο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στους Θρακομακεδόνες.

Karekos728x90