Αιολικός και στο... Futsal!

07/09/2020 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 20/09/2020 - 10:11

Μπορεί το futsal να μην είναι τόσο λαοφιλές άθλημα, όσο το γνωστό σε όλους μας ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τη διοίκηση του Αιολικού να προσχωρήσει σε μια συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί.

Όπως αποκαλύπτει το "SL", ο Τζιμ Αντωνάκας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Καλλιθέας, ομάδα της Αττικής, για τη δημιουργία επί της ουσίας του Αιολικού Καλλιθέας στο ποδόσφαιρο σάλας, λαμβάνοντας μάλιστα μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει τα διαδικαστικά και συντάσσεται ήδη το νέο καταστατικό, που θα επιτρέψει την αλλαγή της επωνυμίας, αλλά και του εμβλήματος του συλλόγου.

Ο Αιολικός Καλλιθέας θα αποτελέσει μια από τις 12 ομάδες της κατηγορίας, στην οποία συμμετέχουν επίσης η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Περισσότερες πληροφορίες για το εγχείρημα θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Τζιμ Αντωνάκας επιχειρεί να αναδείξει το brandname του Αιολικού πολυεπίπεδα, στοχεύοντας σταδιακά στη διεύρυνση των αγωνιστικών τμημάτων. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey