
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Με το δεξί ξεκίνησε ο Αιολικός Καλλιθέας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής στο ποδόσφαιρο σάλας, επικρατώντας του Ρεθύμνου εκτός έδρας με σκορ 3-4.
Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής, αφού η πρεμιέρα είχε αναβληθεί λόγω κρούσματος Covid-19.
Σε ένα ματς που ο Αιολικός Καλλιθέας έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 στο ημίχρονο με γκολ των Δράμη και Μαυράκη, κράτησε χαρακτήρα στην επανάληψη και παρά το γρήγορο 2-2, σκόραρε εκ νέου με τους Μαυράκη και Μάρκο, για το 2-4. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-4 λίγο πριν τη λήξη.
Επόμενη αναμέτρηση την προσεχή Τετάρτη, όπου ο Αιολικός Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΣ Κόμπρα, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 22:00.
2η Αγωνιστική (20/9)
Ρέθυμνο Futsal-Αιολικός Καλλιθέας 3-4
ΑΟ Σάλας Νέο Ικόνιο-ΑΣΕ Δούκα 1-5
ΑΕΚ-Φάληρο Futsal 10-2
ΑΣ Ολυμπιάδα-ΓΣ Σαλαμίνας 5-1
Παναθηναϊκός Futsal-ΑΠΣ Κόμπρα 9-0
Ηνίοχος ΠΟΑΣΑ-Ερμής Ζωγράφου (7/10, 20:30)