Έφτασε η μεγάλη στιγμή για Αιολικό WFC Futsal!

23/06/2022 - 11:47 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2022 - 12:27

Στον τελικό του Futsal Cup γυναικών αγωνίζεται απόψε ο Αιολικός WFC Futsal με αντίπαλο την ΑΕΚ, σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο της Λέσβου, που στην πρώτη του συμμετοχή διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Futsal, όπου κατέκτησε την 4η θέση στο Final-4 της Α' Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθεριάδη θα προσπαθήσει στις 9 το βράδυ να κάνει πράξη αυτό που έμοιαζε... ακατόρθωτο στο ξεκίνημα της σεζόν. Να κατακτήσει το Κύπελλο και να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της μια ακόμα σημαντική διάκριση σε Πανελλήνιο επίπεδο, μετά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας στο ποδόσφαιρο των ανδρών (1982, 2002).

Αντίπαλος του Αιολικού WFC θα είναι η ΑΕΚ Futsal, με την οποία είχαν συναντηθεί και στον προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με νίκη για την ομάδα της Μυτιλήνης και σκορ 6-5.

Προγνωστικά δεν χωρούν σε έναν τελικό, με τη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων να προμηνύεται εκ νέου συναρπαστική. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο 5x5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (21:00), θα μεταδοθεί σε Live Streaming από τη σελίδα Greek Women's Soccer News στο facebook!

Καλή επιτυχία Αιολικέ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey