Αποχή από το πρωτάθλημα!

22/11/2010 - 22:10 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2010 - 22:20


Ο κύβος ερρίφθη! Όπως αποφασίστηκε μόλις πριν από λίγα λεπτά, στη συνάντηση των ομάδων του Βορείου Ομίλου της Football League 2 στη Θεσσαλονίκη και σας ενημερώνει τώρα αποκλειστικά το «Sportlesvos.GR», οι ομάδες του πρωταθλήματος θα απέχουν από τη μεθεπόμενη αγωνιστική από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις! Η απόφαση είναι για… «επ΄ αόριστον αποχή» ενδεικτικό του ότι πρόθεση των ανθρώπων όλων των ομάδων του Βορρά, είναι να φτάσουν στα άκρα το θέμα των διεκδικήσεών τους από τη διοργανώτρια αρχή! Τονίζουμε πως η ερχόμενη αγωνιστική θα γίνει κανονικά. Από τη μεθεπόμενη δε θα γίνουν αγώνες.


Είναι φανερό πως υπάρχει κοινή βούληση μεταξύ των παραγόντων των ανθρώπων του Βορρά για εξεύρευση βιώσιμης λύσης από πλευράς διοργανώτριας αρχής, αφού πάνω κάτω τα προβλήματα είναι ίδια και αρκετά έντονα στις ομάδες. Στη συνάντηση- που όπως πάλι αποκλειστικά σας ενημερώσαμε προηγουμένως- συμμετείχε για λογαριασμό της ΑΕΛΚ, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Αντώνης Γώγος, ο οποίος μάλιστα ήταν και από τους επικεφαλής των διεργασιών. Μάλιστα επελέγη ως μέλος της επιτροπής που συγκροτήθηκε εκεί για να συντονιστούν οι ενέργειες των ομάδων του Βορρά και με αυτές του Νότου, προκειμένου το μέτωπο με τη διοργανώτρια, να γίνει ακόμη πιο ισχυρό.


Τι διεκδικούν τώρα οι ομάδες του Βορρά μέσω της αποχής που αποφάσισαν για τη μεθεπόμενη εβδομάδα; Ρύθμιση για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, για τη βιωσιμότητα της κατηγορίας, φυσικά τις μετακινήσεις όπως σας ενημερώσαμε άλλωστε, αλλά και αλλαγές σε ότι αφορά τις ποινές και τα έξοδα της διαιτησίας. Ως σημαντικό ζήτημα προς επίλυση, τέθηκε και εκείνο της εκπροσώπησης της άλλοτε Γ΄ Εθνικής στη γνωστή Ένωση Β΄-Γ΄ Εθνικής. Επί της ουσίας διεκδικείται ισότιμη εκπροσώπηση, αφού αυτή τη στιγμή ισχύει το «18-4», με μόλις τέσσερις εκπροσώπους από τη Γ΄ και 18 από τη Β΄. Ουσιαστικά οι άνθρωποι του Βορείου ομίλου ζητούν εκπροσώπηση «11-11».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey