Αναστολή αποχής...

01/12/2010 - 13:48 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2010 - 14:42

Δεν προκρίθηκε τελικώς η αρχική απόφαση των παραγόντων του Βορείου Ομίλου της Football League 2, για την αποχή των ομάδων τους από την ερχόμενη αγωνιστική κι έτσι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά.

Στη συνάντηση της επιτροπής του ομίλου που συμμετέχει η ΑΕΛΚ, με τις ομάδες του Νότου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα, αποφασίστηκε ένα νέο, διευρυμένο και κοινό πλαίσιο διεκδίκησης επάνω στα ζητήματα των μετακινήσεων, αλλά και των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και μέσα στο Δεκέμβρη αναμένεται να συνεχιστούν κανονικά οι επαφές επάνω σε αυτά, με τους αρμόδιους φορείς.

«Δεν πρόκειται για αρνητική εξέλιξη της κινητοποίησής μας, η απόφασή μας για αναστολή ουσιαστικά της αποχής. Η συνάντησή μας με τους ανθρώπους του Νότου, ήταν εποικοδομητική και πλέον κινούμαστε όλοι ενωμένο για τις διεκδικήσεις μας. Όμως δεν θα κάνουμε αποχή», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και μέλος της επιτροπής του Βορείου Ομίλου, Αντώνης Γώγος στο "SportLesvos.GR", προαναγγέλοντας το κοινό μέτωπο πλέον και με τους Νοτίους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey