Χωρίς Λέσβιους διαιτητές το ντέρμπι!

14/03/2018 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 14/03/2018 - 16:10

Αιολικός και Διαγόρας Αγίας Παρασκευής κοντράρονται στον «Ταρλά» την Κυριακή (18/3, 15:00), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Παρότι αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι οι δύο εκπρόσωποι του νησιού στην κατηγορία θα κατέθεταν κοινό αίτημα στην ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές από το Σύνδεσμο Λέσβου, κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε ποτέ. Έτσι, ο ορισμός της διαιτητικής τριάδας, θα είναι οριστικά εκτός νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Αιολικού έχει αποφασίσει να υπάρχει προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 8€, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φίλους του ποδοσφαίρου όλου του νησιού να βρεθούν στον «Ταρλά» για να δουν από κοντά το τοπικό ντέρμπι. Οι τιμές στο κεντρικό τμήμα της εξέδρας (επίσημα) είναι 12€ και στην υπόλοιπη κερκίδα 10€.

Τέλος, η σέντρα θα γίνει στις 3 το μεσημέρι, αφού η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ έκρινε πως από τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία, δεν είναι δυνατό ένα από τα ματς που κρίνουν την παραμονή να διεξαχθεί αργότερα από τα υπόλοιπα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey