Δίκαιη μοιρασιά και... βλέπουμε!

18/03/2018 - 16:53 Τελευταία τροποποίηση στις 19/03/2018 - 01:18

Αιολικός και Διαγόρας Αγ. Παρασκευής έμειναν στο 1-1 στον Ταρλά, αποτέλεσμα που εξασφαλίζει θεωρητικά τους Μυτιληνιούς στη μάχη της παραμονής, δίνοντας κάποιες ελπίδες και στον έτερο εκπρόσωπο της Λέσβου, που θα χρειαστεί ωστόσο συνδυασμό αποτελεσμάτων στη συνέχεια.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε από τον Αιολικό, με τον Ποτουρίδη να πλασάρει άουτ (12'). Σε μια ακόμα επιθετική προσπάθεια ο Μπουρούς σούταρε αδύναμα πάνω στον Μαλλή (23'). Στο 26' οι γηπεδούχοι βγήκαν όμορφα από τα αριστερά, αλλά την παράλληλη μπαλιά του Μπουρού απομακρύνουν οι αμυντικοί του Διαγόρα (26'). Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής απάντησε με ένα μακρινό σουτ του Αχείμαστου, που έφυγε πάνω από το δοκάρι. Στο 29' ο Διαγόρας πέτυχε το 0-1 με κεφαλιά του Τζέκα που πήδηξε ψηλότερα από  τους αμυντικούς του Αιολικού έπειτα από τη σέντρα του Τσομπανέλλη!

Ο Αιολικός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και βγήκε γρήγορα σε μια αντεπίθεση στο 36ο λεπτό, από βολέ του Ζαχαρή και με τη βοήθεια του αέρα, ο Ποτουρίδης βγήκε τετ α τετ με τον Μαλλή αλλά το πλασέ του προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λαμπράκης εκτελεί φάουλ αλλά η κεφαλιά του Καπταγιάννη έφυγε άουτ (45').

Στην επανάληψη ο Αιολικός μπήκε πιο επιθετικά, αναζητώντας την ισοφάριση. Σε μια καλή ευκαιρία στο 56ο λεπτό ο Κριπιντίρης σούταρε ψηλά σουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Διαγόρας είχε διπλή φαδη με Μαλακό και Τζόρνταν που σουταραν πάνω στα σώματα (57').

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αιολικός έφτασε στην ισοφάριση χάρη σε ψύχραιμο σουτ του Λαμπράκη (60'),ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαλλή μετά από κάθετη πάσα του Λαλά. Ο Διαγόρας απείλησε με μια σέντρα σουτ του Λαζαρίδη (67') και στην επόμενη επίθεση ο Λαμπράκης σούταρε πάνω στον Μαλλή (68').

Ο Αιολικός παρέμεινε απειλητικός και είχε ακόμα ενα σουτ στην κίνηση με τον Μιχαλάκη (69'). Ο Αιολικός έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 75' όταν ο Ποτουρίδης βρέθηκε απέναντι στον Μαλλή αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας του Διαγόρα απέκρουσε εντυπωσιακά.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος και πλέον η παραμονή για τον Διαγόρα θα κριθεί στα επόμενα δύο ματς. 

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Ζαχαρής, Κρητικός, Λαλάς, Καπταγιάννης, Κριπιντίρης, Τάχιας, Κεσίδης (46' Μιχαλάκης), Παληγεώργος, Ποτουρίδης (90' Κουτσούμπας), Μπουρούς (75' Παλαμουτσής), Λαμπράκης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Φ. Θανέλλας): Μαλλής, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτζος, Μέρο (88' Κίστα), Αχείμαστος, Λαζαρίδης (88' Δ. Παρέλλης), Μαλακός (78' Χριστόφ), Τσομπανέλλης, Τζόρνταν, Τζέκα  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey