Στη Γ' Εθνική ο ΠΑΟΚ Κοσμίου του Λεβεντέλλη!

31/05/2018 - 13:20

Ονειρεμένη χρονιά έζησε ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δημήτρης Λεβεντέλλης, σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλητή της Α' ΕΠΣ Θράκης. Η ομάδα της Ροδόπης στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια έπειτα από 6 χρόνια, στέλνοντας στα ουράνια τους φιλάθλους της.

Παρότι δεν ξεκίνησε ως φαβορί για τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αποδείχθηκε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός. Σε βαθμό μάλιστα που να κοντράρει στα ίσα με το νεανικό του σύνολο αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερα σε προϋπολογισμό ρόστερ, που είχαν δημιουργηθεί με στόχο την άνοδο στη Γ' Εθνική. Στο τελευταίο ματς της σεζόν, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ήθελε μόνο νίκη απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου ώστε να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα της ισόβαθμης Ελπίδας Σαπών. Η νίκη με τελικό σκορ 2-1 προκάλεσε ξέφρενους πανηγυρισμούς...

Μιλώντας αποκλειστικά στο «SL», ο Δημήτρης Λεβεντέλλης ήταν πανευτυχής: «Ολοκληρώσαμε μια χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ως πρωταθλητές. Είναι λογικό να είμαι ευτυχισμένος. Αν και δεν μας θεωρούσαν φαβορί, αποδείξαμε την αξία μας. Πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Κάναμε την υπέρβασή μας και πετύχαμε το στόχο μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και φυσικά τη διοίκηση του συλλόγου. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, επιστρέφοντας στη Γ' Εθνική»

Σε ερώτηση για το δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον, ο Δημήτρης Λεβεντέλλης που σπουδάζει παράλληλα, σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την συνολική μου απόδοση στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είχα μια πλήρη σεζόν και ήταν απολαυστική. Εννοείται πως θέλω να παραμείνω στο σύλλογο, στη νέα προσπάθεια της Γ' Εθνικής.»

Να σημειωθεί ότι ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής πέρασε από την ΑΕΛ Καλλονής στα τμήματα των αναπτυξιακών ηλικιών, της Κ17 και της Κ20. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί στη Θύελλα Πηγής, ενώ σε μικρότερη ηλικία ξεκίνησε από τον Οδυσσέα Ελύτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey