Οριστικό! Δεν συμμετέχει ο Αίγειρος

19/06/2018 - 21:01

Με προσωπική του δήλωση στο «SL» ο Στρατής Μπότης γνωστοποίησε την οριστική του απόφαση αναφορικά με τη μη συμμετοχή του Αίγειρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Μυστεγνών δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε, σε οικονομικά μεγέθη, κρίνοντας πως στην παρούσα συγκυρία είναι πιο φρόνιμο να ρίξει το βάρος στο να μεγαλώσει ο σύλλογος όσο απαιτείται για να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Επέστρεψα από την Αθήνα, όπου είχα κάποιες σημαντικές συναντήσεις για τον Αίγειρο ως προς το εγχείρημα της Γ' Εθνικής. Τελικώς, δεν βρήκα την ανταπόκριση που φανταζόμουν και έτσι κρίνω πως στην παρούσα φάση είναι πιο φρόνιμο να μην επιχειρήσουμε τη συμμετοχή μας στην κατηγορία, η οποία έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις. Θα ρίξουμε το βάρος στο να δυναμώσει η ομάδα, να μεγαλώσει ως οντότητα και να κάνει το όνειρο της Γ' Εθνικής πραγματικότητα όταν θα είναι απόλυτα έτοιμη. Ο Αίγειρος θα παραμείνει πρωταγωνιστής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, πάντα με στόχο τον πρωταθλητισμό, ενώ παράλληλα θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης της Ακαδημίας μας και των υποδομών της. Για όλους εμάς στην ομάδα των Μυστεγνών, αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Ήταν όμως η πιο συνετή.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey