Άσχημα μαντάτα από τον καταρτισμό!

06/09/2018 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2018 - 15:40

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί ο καταρτισμός των ομίλων της Γ' Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και η αγωνία των ομάδων βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Από το πρωί, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας προκειμένου να καταρτίσει τους 8 ομίλους της κατηγορίας και σύμφωνα με πληροφορίες από τις συζητήσεις δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι διαφωνίες. Ωστόσο φαίνεται πως κατέληξε σε συμφωνία και με ψήφους 9 υπέρ, 6 κατά, 1 λευκό πέρασε ο προτεινόμενος καταρτισμός.

Σε ότι αφορά τον Αιολικό, που θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της ΕΠΣ Λέσβου, τα... μαντάτα που φτάνουν στο «SL» δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Κι αυτό, γιατί ενώ μέχρι χθες το βράδυ υπήρχαν ενδείξεις ότι η ομάδα της Μυτιλήνης θα τοποθετούνταν σε έναν πιο βατό όμιλο μαζί με τις 3 ομάδες της ΕΠΣ Αν. Αττικής, τις 3 ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσων, τις 2 ομάδες της ΕΠΣ Εύβοιας, τις 2 ομάδες της ΕΠΣ Βοιωτίας, τελικώς φαίνεται πως η Επιτροπή κατέληξε στο χειρότερο δυνατό σενάριο.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που φτάνουν από τα γραφεία της ΕΠΟ, υπερίσχυσε τελικά η πρόταση ο όμιλος του Αιολικού να απαρτίζεται από 12 ομάδες και μεταξύ αυτών να βρίσκονται οι 6 εκπρόσωποι της ΕΠΣ Αθηνών (Καλλιθέα, Αιγάλεω, Ηλυσιακός, Άγιος Ιερόθεος, Χαραυγιακός, Άγιοι Ανάργυροι), οι 2 ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων (Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου), οι 2 ομάδες της ΕΠΣ Εύβοιας (Χαλκίδα, Απόλλων Ερέτριας) και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Κορίνθου (ΠΑΣ Κόρινθος).

Όπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον ισχύσει αυτή η πληροφορία, τότε ο όμιλος που συγκροτείται φαντάζει εξαιρετικά δύσκολος και σίγουρα οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει ο Αιολικός τίθενται εν αμφιβόλω, αφού είναι δεδομένο ότι θα απαιτηθεί ακόμα περισσότερη ενίσχυση στο ρόστερ, ώστε η ομάδα της Μυτιλήνης να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική. Δυστυχώς όμως, το αγωνιστικό δεν είναι ο μόνος παράγοντας που ενδεχομένως να κρίνει μια άνοδο σε έναν τέτοιο όμιλο, όταν μάλιστα συμμετέχουν σε αυτόν 5 ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών.

Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνουμε εκ νέου πως πρόκειται για πληροφορίες και μένει να φανεί αν οι επίσημες ανακοινώσεις θα τις επαληθεύσουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey