Πέρασε από την Εκτελεστική με εκκρεμότητες

06/09/2018 - 16:05 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2018 - 16:11

Συνεδρίασε σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι και Μάριου Γεωργίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε το σχεδιασμό της Επιτροπής Διοργανώσεων για τον καταρτισμό των ομίλων του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ορίζοντας την κλήρωση του στις 12 Σεπτεμβρίου (15.00, γραφεία Ε.Π.Ο.) και την έναρξη του στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Παράλληλα, αποφάσισε πως οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Football League και της Γ' Εθνικής, στο άρθρο που αναφέρεται στη δημιουργία της Football League περιόδου 2019-20, θα επικαιροποιηθούν και θα επικυρωθούν μετά τη λήψη οριστικής απόφασης από τη Super League, αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής  των β' ομάδων των ΠΑΕ στο πρωτάθλημα αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβλεφθεί η άνοδος τεσσάρων (4) από τους οκτώ (8) δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής, με βάση όσα προβλέπει ο ΚΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ήταν έντονη η φημολογία για άνοδο και των οκτώ πρωταθλητών ομίλων στο τέλος της σεζόν. Το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey