Πήρε Μάκο η Καλλιθέα!

21/09/2018 - 15:29 Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2018 - 15:54

Μια πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Καλλιθέα, αντίπαλος του Αιολικού στο φετινό 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του «Ελ Πάσο», που υποβιβάστηκε από τη Football League μετά από πολλά χρόνια και θα προσπαθήσει να συνηθίσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα στις συνθήκες της ερασιτεχνικής Γ' Εθνικής, απέκτησε τον Γρηγόρη Μάκο που κυκλοφορούσε ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά.

Ο Μάκος είναι μόλις 31 ετών και το βιογραφικό του είναι αρκετά βαρύ, πολύ περισσότερο από κάθε άλλου ποδοσφαιριστή αγωνίζεται στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Έχοντας περάσει από Πανιώνιο, ΑΕΚ, Μόναχο 1860, Ανόρθωση, Παναιτωλικό και Τρίκαλα, ο Μάκος μετρά 264 ματς πρωταθλήματος στην καριέρα του και 10 γκολ, επιπρόσθετα 32 συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης με 1 γκολ, ενώ είναι και 13 φορές διεθνής με την αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μάκος μόνο... παλαίμαχος δεν μπορεί να θεωρηθεί, έχοντας γεμάτες χρονιές όλα αυτά τα χρόνια. Στα Τρίκαλα πέρυσι έπαιξε 19 ματς στο Β' Γύρο της Football League, ενώ την προηγούμενη διετία είχε 56 ματς και 3 γκολ στον Παναιτωλικό στη Super League, άρτι αφιχθείς από την Κύπρο (57 ματς, 1 γκολ). 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey