Έστειλε... μήνυμα η ΚΕΔ!

27/09/2018 - 17:10

Με αφορμή τους ορισμούς διαιτησίας στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, έγινε αμέσως αντιληπτό ποιος έχει... προνομιακή μεταχείριση στον 7ο Όμιλο από το ξεκίνημα κιόλας του πρωταθλήματος.

Κοιτώντας κάποιος προσεκτικά την επιλογή των διαιτητών, θα διαπιστώσει ότι μόνο στον αγώνα του Αιγάλεω μέσα στην έδρα της Θύελλας Καμαρίου, η ΚΕΔ επέλεξε να ορίσει διαιτητή Super League. Ο Αριστείδης Βάτσιος θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη και μπορεί φέτος να βρίκσεται στους πίνακες της Football League, δεν παύει όμως να είναι ο μόνος ανώτερης κατηγορίας που καλείται να σφυρίξει αγώνα της Γ' Εθνικής την Κυριακή στον 7ο Όμιλο.

Στα υπόλοιπα ματς ορίστηκαν διαιτητές χαμηλότερου... βεληνεκούς και μένει να φανεί στο προσεχές μέλλον, εάν η τακτική αυτή της ΚΕΔ θα συνεχιστεί στους αγώνες του Αιγάλεω, που όλως τυχαίως θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στον όμιλο του Αιολικού.

Υπενθυμίζεται ότι την αναμέτρηση της ομάδας της Μυτιλήνης στην έδρα του Χαραυγιακού θα διευθύνει τριάδα από το Σύδεσμο της Ανατολικής Αττικής (Ζαχαρόπουλος, Καλλής, Βιντσεντζάτος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey