Ώρα τοπικού ντέρμπι στον «Ταρλά»!

25/04/2021 - 11:42 Τελευταία τροποποίηση στις 25/04/2021 - 11:49

Ενας αγώνας ιδιαίτερων συνθηκών θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (16:30) σήμερα, με τον Αιολικό να υποδέχεται τον Αετό Λουτρών στο τοπικό ντέρμπι, για την 7η Αγωνιστική στον 8ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, μετά την ήττα στην Κω από τον ΑΟ Πυλίου, ωστόσο πάντοτε οι αναμετρήσεις με ομάδες του νησιού σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας κρύβουν εκπλήξεις.

Μοναδικός απών για τον Αιολικό είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Αγριμάκης, που θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω της αποβολής του την περασμένη εβδομάδα. Επιστρέφουν στην αποστολή οι τραυματίες Σρέσκοβιτς και Βουκομάνοβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεοαποκτηθέντες Αντωνίου, Αντωνόπουλος.

Από την άλλη μεριά, Διονυσάτος και Τσίγκας δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους. Ο Αετός θα παραταχθεί έτσι με την καλύτερη δυνατή 11αδα, αναζητώντας τους βαθμούς που θα του επιτρέψουν να πάρει ανάσα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Διαιτητής ορίστηκε ο Χιώτης Τζαμουτζαντώνης, με βοηθούς τον Μυτιληνιό Ψύλλο και τον επίσης Χιώτη Πετρίδη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το www.aiolikos.gr και την πλατφόρμα Mycujoo Eleven, σε παραγωγή της Aio1Media. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey