Στο "κόλπο" ο Αιολικός, αγωνία για τον Αετό

25/04/2021 - 18:45 Τελευταία τροποποίηση στις 25/04/2021 - 22:48

Νίκη χρυσάφι 2-1 πήρε ο "Αίο" για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου απέναντι στον Αετό Λουτρών, σε ένα παιχνίδι το οποίο εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, με τους "κυανόλευκους" να μπαίνουν ξανά στο κόλπο της ανόδου και τον Αετό από την άλλη να χάνει έδαφος στην υπόθεση παραμονής.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Λαμπράκη. Ο Αιολικός στη συνέχεια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, με τον Αετό από την άλλη να προσπαθεί να αιφνιδιάσει με κάποια μακρινά σουτ.Το ημίχρονο έληξε με τον Αιο να προηγείται 1-0, ενώ στο 23' ο Αντωνόπουλος αντικατέστησε τον Κατσίκη λόγω τραυματισμού.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή για τον Αιολικό ήρθε από τον Βουκομάνοβιτς στο 53', το σουτ όμως που επιχείρησε από καλή θέση δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια ο Αετός πήρε μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας την ισοφάριση, όμως από ένα λάθος της άμυνας ο Μπουρούς ο οποίος πέρασε ως αλλαγή κέρδισε πέναλτι όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ του Αετού, φάση η οποία προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, με τον Μίλιτς να ευστοχεί και να γράφει στο 70' το 2-0. 

Και ενώ όλα έδειχναν ότι τελειώνουν, οι Λουτραγώτες εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι αντίπαλοι μετά από 5 λεπτά έμειναν με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Γιουκαρή, στρίμωξαν τους γηπεδούχους αναζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι.Στο 80ο λεπτό η ομάδα των Λουτρών προειδοποίησε με τον Πίτζατζη να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση την κεφαλιά του Κριπιντίρη, όμως  δύο λεπτά αργότερα ο Μιχαλάκης έβαλε φωτιά στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αετός έψαξε να βρει το γκολ της ισοφάρισης αλλά η κεφαλιά του Χρυσάφη στις καθυστερήσεις δεν ανησύχησε τον Πίτατζη και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε νικητή τον Αιολικό, ο οποίος μείωσε την απόσταση από τον Αίαντα μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Βάρης και όλα πλέον είναι στο χέρι του.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός(Παπασπύρου):Πίτατζης, Μπάρκας,Ψάνης,Κρητικός,Ζώνας,Κατσίκης(23'Αντωνόπουλος,Voukomanovic(61'Κεσίδης),Γιουκαρής,Milic,Sreckovic(61'Μπουρούς),Λαμπράκης(83'Κέντρος)

Αετός Λουτρών (Τσίγκας-Διονυσάτος):Κάμπερ,Ευαγγελέλλης(78'Διμπαμπής),Δρακούλης, Καπταγιάννης,Πετρουζέλλης, Κριπιντίρης,Σεφουλάϊ(78'Τοπάλι), Τσομπανέλλης, Παπαδόπουλος, Μιχαλάκης, Βλαστέλλης(64'Χρυσάφης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey