ΕΠΟ το μεγαλείο σου!

02/06/2021 - 19:39 Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2021 - 20:07

Τετάρτη απόγευμα και κάποιες ομάδες βρίσκονται σε... αναμμένα κάρβουνα, μη γνωρίζοντας εάν η 11η και τελευταία αγωνιστική του 8ου Ομίλου στη Γ' Εθνική θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή. 

Στην ΕΠΟ δεν παίρνει κανείς την απόφαση να προχωρήσει σε αναβολή όλων των αγώνων του Ομίλου. Μια απόφαση δύσκολη, μα πιο ορθή από κάθε άλλη, από τη στιγμή που ελάχιστα 24ωρα πριν διαπιστώθηκε συρροή κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θύελλας Ραφήνας.

Εντός της Ομοσπονδίας επικαλούνται το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που προβλέπει τεστ Covid έως και 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα. Επομένως, τα θετικά τεστ της Θύελλας Ραφήνας που συνολικά ανέρχονται σε περισσότερα από 23, κατά δήλωσή της διοίκησής της, δεν αποτελούν (ακόμα) αιτία αναβολής του προσεχούς αγώνα της διότι έχουν διενεργηθεί σταδιακά, αρκετές μέρες πριν την κυριακάτικη συνάντηση με τον Πυθαγόρα Σάμου. Που σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα περιμένει τα επόμενα τεστ της Θύελλας Ραφήνας την Παρασκευή ή το Σάββατο για να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί η 11η Αγωνιστική του 8ου Ομίλου ή αν θα αναβληθεί.

Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, αφού είναι αποδεδειγμένο και με μοριακά τεστ ότι υπάρχει ήδη εστία κορονοϊού στον σύλλογο της Ραφήνας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι νησιωτικές ομάδες να πρέπει να ταξιδέψουν για τους αγώνες της Κυριακής χωρίς να γνωρίζουν αν θα παίξουν. Κι αυτό γιατί στην περίπτωση πχ του Αιολικού η αναχώρηση του έχει προγραμματιστεί ακτοπλοϊκώς για την Παρασκευή, αφού δεν έχει πλοίο από Μυτιλήνη το Σάββατο. Αντίστοιχο ζήτημα αντιμετωπίζουν και κάποιες άλλες ομάδες, όπως το Κερατσίνι ή ο Αστέρας Βάρης, που παίζουν σε Κω και Λέσβο αντίστοιχα και επιβάλλεται να φτάσουν εγκαίρως στις αντίπαλες έδρες, με την απόφαση της ΕΠΟ να τις βρίσκει είτε στο καράβι είτε στο αεροπλάνο είτε στο ξενοδοχείο.

Στην περίπτωση του Πυθαγόρα Σάμου μάλιστα, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι ορισμένοι παίζουν ακόμα και με τη δημόσια υγεία, αφού κανείς δεν εγγυάται ότι οι ποδοσφαιριστές του θα επιστρέψουν απολύτως υγιείς από το ματς με τη χτυπημένη από τον κορονοϊό Θύελλα Ραφήνας, εάν παραδόξως διεξαχθεί κανονικά! 

Φυσικά, καμία κουβέντα δεν γίνεται από την Ομοσπονδία ούτε για τα κόστη αυτών των ταξιδιών, που ενδέχεται να αποδειχθούν... σκέτες καλοκαιρινές διακοπές και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις από τις ομάδες, που στο τέλος καλούνται πάντα να πληρώσουν τα "σπασμένα" της ΕΠΟ.

ΥΓ: Ευχόμαστε περαστικά στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Θύελλας Ραφήνας. Γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey