Αποχαιρέτησε την Ερμιονίδα ο Λαλάς

17/06/2021 - 20:42

Αποχώρησε από την ομάδα της Ερμιονίδας ο Τόλης Λαλάς o οποίος είχε συμφωνήσει να φορέσει την φανέλα της ομάδας έως το τέλος της σεζόν.

Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής είχε μετακομίσει τον Απρίλιο στην Ένωση Ερμιονίδας, η οποία συμμετείχε στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής τερματίζοντας στην τρίτη θέση. 

Πλέον ο Αγιασώτης ποδοσφαιριστής θα αναζητήσει τον νέο σταθμό της καριέρας του, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάς Σύρου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ομάδα της Ένωση Α.Ε Ερμιονίδας που ήρθα για το άλλο μισό τις χρόνιας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της ομάδας για την εξαιρετική φιλοξενία που μου παρείχε όλο αυτό το διάστημα.

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Τον προπονητή μου Κ. ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΙΚΟ και του εύχομαι καλή τύχη σε ότι κάνει γιατί το αξίζει πραγματικά που με δική του πρωτοβουλία με έφερε στην ομάδα μετά από πολύ καιρό αποχής μου. Ευχαριστώ Όλους τους υπέροχους συμπαίχτες μου που ήταν παλικάρια με τα όλα τους. Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ για αυτή την υπέροχη ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, το προπονητικό τιμ που όλο αυτόν τον καιρό δουλέψαμε αρκετά για να πετύχουμε το στόχο μας. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φυσιοθεραπευτή Κ. Σπύρο και τον Φροντιστή Κ. Παναγιώτη. Τελευταίο και πιο σημαντικό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας που μας στήριξαν...Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey