Αναζητά νίκη με Θανέλλα το Κερατσίνι

23/01/2022 - 08:41

Ο Αιολικός ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Κερατσίνι, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (14:00), στον αγώνα που ολοκληρώνει την πρεμιέρα του Β’ Γύρου στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αλλαγή προπονητή, με τον Φώτη Θανέλλα (πρώην του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής) να μετρά ωστόσο τρεις ήττες, χάνοντας εντός έδρας από Αίαντα Σαλαμίνας και Εθνικό Πειραιώς, καθώς και από την Προοδευτική εκτός. Έτσι είναι εύλογο πως αναζητούν βαθμούς που θα τους απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη. Με μόλις 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα  το Κερατσίνι βρίσκεται μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Αγωνιστικά, η πειραιώτικη ομάδα ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποκτώντας τους αμυντικούς Νταγκουνάκη, Κατσίκια, Δούμουρα, παραχωρώντας τον νεαρό τερματοφύλακα Κούμπουρα στον Εθνικό.

Αιολικός και Κερατσίνι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι αρκετές φορές σε Γ’ και Δ’ Εθνική, με πιο πρόσφατη νίκη για την ομάδα της Μυτιλήνης την περσινή με 0-2 μέσα στο Σχιστό, ενώ η αμέσως προηγούμενη καταγράφεται τη σεζόν 2005-06 (0-1).

Ρεπορτάζ / Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey