Βυθισμένος βαθμολογικά ο Αήττητος

12/02/2022 - 12:31 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2022 - 12:44

Ο Αιολικός αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή στις 15:00 τον Αήττητο Σπάτων για την 15η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα απο τα Σπάτα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και έρχεται στη Μυτιλήνη με αρνητικό σερί 2 εκτός έδρας ηττών.

Στη χειμερινή περίοδο ο Αήττητος Σπάτων ενισχύθηκε, κάνοντας δικό του τον μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Αυλωνίτη από τον Εθνικό, τον Γεωργιανό επιθετικό Νίκα Μτσεντλισβίλι, ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Χρήστος Ρά για. Επιπλέον αποκτήθηκε ο Τζόρνταν Κερστέν, βελγικής καταγωγής αμυντικός, ο υψηλοσωμος Χρήστος Δημητρίου που αγωνίζεται επίσης στην άμυνα, ο τερματοφυλακας Κώστας Αγγελής και ο επιθετικός Στέλιος Παπαγεωργίου.

Πολλές όμως ήταν και οι χειμερινές αποδέσμευσεις με τους Καμινιώτη, Τσικρικά, Γκρόσιο, Παπανικολάου, Αποστόλου, Μάτι, Πράπα και Διασσινό να λένε "αντίο" στον σύλλογο.

Τη φετινή σεζόν ο Αήττητος Σπάτων είναι η μοναδική ομάδα, την οποία έχει κερδίσει ο Αιολικός εκτός έδρας.

Δεν ταξιδεύουν στη Μυτιλήνη οι Μτσεντλισβιλι και Νομικός λόγω καρτών.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Καλογερόπουλος απο την ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους Μητράκο και Μαρκαντωνάτο του ίδιου Συνδέσμου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μαχαίρας από την ΕΠΣ Χίου. 

Ρεπορτάζ / Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey