Σε «καλό φεγγάρι» η Θύελλα Ραφήνας

19/02/2022 - 14:39

Ο Αιολικός ταξιδεύει στη Ραφήνα για να αντιμετωπίσει την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 15:00 την τοπική ομάδα της Θύελλας για την 16η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η βαθμολογία βρίσκει τους γηπεδούχους  μια θέση κάτω από τον Αιολικό έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς, προερχόμενοι από ένα σερί αγώνων μέσα στο 2022 με μόλις μία ήττα και τελευταία νίκη με 2-0 επί του Πανελευσινιακού εντός έδρας.

Ο αγώνας με τον Αιολικό, έπειτα από την άρση των περιοριστικών μέτρων στα γήπεδα, θα γίνει με ανώτερο όριο την παρουσία του 50% της χωρητικότητας σε φιλάθλους.

Στη χειμερινή περίοδο η ομάδα της Ραφήνας απέκτησε τον Άγγελο Τόσκα από την Ηλιούπολη, ενώ αποχώρησαν ο Θανάσης Νταλάκας και ο Γιώργος Μπαριτάκης, μαζί με τον δανεισμό δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής, του Βασίλη Παναγιώτου στον Παλληνιακό και του Κίμωνα Κουσουλή στην Μάχη Μαραθώνα.

Τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες 6 φορές, με τη Θύελλα να μέτρα 2 νίκες, τον Αιολικό 1 νίκη, ενώ 3 παιχνίδια αναδείχθηκαν ισόπαλα, μεταξύ των οποίων τόσο το περσινό στον «Ταρλά» (2-2), όσο και το φετινό στην Καλλονή (0-0).

Διαιτητής θα είναι ο Μαράνος από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Καλοπίση και Καραγεώργο του ίδιου συνδέσμου, ενώ παρατηρητής διαιτητής ορίστηκε ο Κούτουλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας. 

Ρεπορτάζ / Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey