Αναβολή στη Βάρη! Τι θα κάνει η ΕΠΟ;

25/02/2022 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2022 - 18:05

Άνω κάτω έχει γίνει ο 6ος Όμιλος της Γ' Εθνικής, μετά την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα Αστέρα Βάρης - Πανελευσινιακού, λόγω 7 κρουσμάτων στους φιλοξενούμενους.

Η ΕΠΟ, με επιστολή της προς όλα τα σωματεία της Γ' Εθνικής, είχε γνωστοποιήσει μεσοβδόμαδα πως "εφεξής σε περίπτωση αναβολής αγώνα για οποιοδήποτε λόγο, θα αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής του ομίλου και το Πρωτάθλημα θα συνεχίζεται όταν αυτός ο αγώνας ορίζεται και τελείται σε νέα ημερομηνία." Ωστόσο η Ομοσπονδία φέρεται να... αλλάζει ξαφνικά γνώμη, λέγοντας πως αυτό θα ισχύσει μόνο για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κάθε ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας mikriliga.com, οι υπόλοιποι αγώνες της 17ης Αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά αυτή την Κυριακή (27/2). Ωστόσο δημιουργείται ζήτημα για την 18η Αγωνιστική, που θα πρέπει να γίνει μετά το αναβληθέν ματς του oμίλου. Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι το Αστέρας Βάρης - Πανελευσινιακός οδεύει για την Κυριακή (6/3) και η 18η Αγωνιστική πάει εμβόλιμα την Τετάρτη (9/3). 

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ντόμινο στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ομίλου δημιουργεί ζήτημα στον Αιολικό, που θα κληθεί να ταξιδέψει μεσοβδόμαδα από τη Μυτιλήνη στην Κω, χωρίς τα δύο νησιά να συνδέονται απευθείας. Ψιλά γράμματα για την ΕΠΟ, που αποφάσισε και φέτος να βάλει τις δύο ομάδες στον ίδιο όμιλο, αδιαφορώντας για το οικονομικό κόστος αυτού του διπλού ταξιδιού μέσω Αθήνας. Που για την ομάδα της Λέσβου μεταφράζεται πλέον και σε διπλή διανυκτέρευση, πέραν των δύο αεροπλάνων που καλείται να χρησιμοποιήσει, εκτοξεύοντας τα συνολικά έξοδα σε περισσότερα από 12.500 ευρώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey