Με νέα πρόσωπα και μια απουσία ΑΟ Πυλίου

09/03/2022 - 00:00

Ο Αιολικός φιλοξενείται από τον ΑΟ Πυλίου Κω στο νησί του Ιπποκράτη, με ώρα έναρξης τις 11 το πρωί για συγκοινωνιακούς λόγους, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα ματς που ξυπνά άσχημες μνήμες από την περσινή σεζόν και την ήττα με 1-0 που στέρησε και την άνοδο στους Μυτιληνιούς.

Ο ΑΟ Πυλίου βρίσκεται στην 7η θέση με 17 βαθμούς και είναι πολύ κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού. Προέρχεται από την εύκολη επικράτηση με 6-0 κόντρα στην ΑΕ Κω για τον θεσμό του Κυπέλλου Δωδεκανήσων και στρέφει πλέον το βλέμμα στα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος.

Στο ρόστερ, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προστέθηκαν δυο γνώριμοι παίκτες από το πέρασμα τους στον Αιολικό,  οι Βεζιρτζόγλου και Εμπουμπά, καθώς επίσης και οι Κωνσταντινίδης, Φονσέκα. Αποχώρησε ο Κεϊτά (αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο) και ο Παπαγεωργίου (εντάχθηκε στο ροστερ του Αήττητου Σπάτων).

Θα απουσιάσει ο Μπριλάκης λόγω καρτών.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ανδρικόπουλος από την ΕΠΣ Κυκλάδων με βοηθούς τους Σοφιά και Αλεξόπουλο από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τσαγγάρης από την ΕΠΣ Δωδεκανήσων.

Ρεπορταζ / Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey