Το άγχος στην Προοδευτική

12/03/2022 - 19:08

Με τα βλέμματα στραμμένα στη Μυτιλήνη συνεχίζεται η 19η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική, εκεί όπου ο Αιολικός υποδέχεται την Κυριακή (13/3, 15:00) την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Προοδευτική.

Η πειραϊκή ομάδα (37 βαθμούς) τρέχει σερί αήττητων παιχνιδιών από το Νοέμβριο του 2021 και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο πραγματοποίησε ηχηρές προσθήκες όπως τον πολύπειρο Στέλιο Κρητικό, αλλά και τους Ανέστη Νάστο, Γιώργο Κατίδη, Γιάννη Ποτουρίδη, τον νεαρό Παναγιώτη Παρασκευόπουλο και τον Αλαίν Πετζαρομάν.

Στον Α’ Γύρο, η Προοδευτική επικράτησε με 3-0 στη Νίκαια, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως ο Αιολικός παρουσιάστηκε «χτυπημένος» από τον κορονοϊό.

Απουσίες λόγω καρτών δεν υπάρχουν για την ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη, που ψάχνει εναγωνίως το τρίποντο, νιώθοντας καυτή την ανάσα Εθνικού και Πανελευσινιακού, κόντρα στον αήττητο ωστόσο φέτος μέσα στην έδρα του Αιολικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαυραντωνάκης, με βοηθούς του Τραουδα και Πετρίδη, όλοι από την ΕΠΣ Χίου, ενω παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ζερβός από την ΕΠΣ Αθηνών. 

Ρεπορτάζ / Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey