Πρωταθλήτρια η Προοδευτική

10/04/2022 - 20:11 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2022 - 20:17

Πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου αναδείχθηκε η Προοδευτική, μετά από ένα αγώνα στην κόψη του ξυραφιού με τον Πανελευσινιακό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και πλέον οι «βυσσινί» κάνουν όνειρα Super League 2, έχοντας στα χέρια τους το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου!

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την Προοδευτική να προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό της, αλλά να βλέπει τον Πανελευσινιακό να «παγώνει» το γήπεδο της Νίκαιας μπαίνοντας μπροστά στο σκορ στο 14ο λεπτό. Ο Λάμπρου έκανε σέντρα σουτ από τα αριστερά, ο Χαλκίδης δε μπόρεσε να αντιδράσει σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 0-1, σκορ που έδινε τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πανελευσινιακό!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν από την ψυχρολουσία, πήραν τα ηνία του αγώνα και λίγο έλειψε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Θεοδωρίδη όμως τα σουτ που επιχείρησε πέρασαν ελάχιστα άουτ. Στο 26′ η Προοδευτική σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν μετά από γέμισμα του Ποτουρίδη ο Κρητικός βρήκε τον Κυριαζή, όμως αυτός από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι «βυσσινί» συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, με τον Πανελευσινιακό να ψάχνει χώρους στη κόντρα και τελικά βρήκαν το πολυπόθητο τέρμα για το 1-1 στο φινάλε του ημιχρόνου. Ο Κρητικός έσπασε την άμυνα των φιλοξενουμένων, κράτησε τη μπάλα και με σεντερφορίσιο τελείωμα έκανε το 1-1, βάζοντας ένα γκολ σε σημείο κλειδί του αγώνα!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με παρόμοια εικόνα, με τους γηπεδούχους να έχουν τα ηνία του αγώνα και να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ που θα τους εξασφάλιζε σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά. Ο ρυθμός ωστόσο ήταν αρκετά πιο χαμηλός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, καθώς οι ισορροπίες στην αναμέτρηση ήταν λεπτές και οι δύο ομάδες έπρεπε να είναι επιφυλακτικές καθώς ένα τέρμα θα τις έβαζε με την πλάτη στον τοίχο.

Στο 57′ το πλασέ του Κυριαζή από πλάγια θέση πέρασε άουτ, όπως και το σουτ εκτός περιοχής του Ερέρα στο 75ο λεπτό. Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα, όμως σταδιακά άρχισαν να παίζουν και με το ρολόι καθώς το ματς έμπαινε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Η Προοδευτική κρατούσε τον Πανελευσινιακό μακριά από την περιοχή της, προσπαθώντας να διαχειριστεί το σκορ που τις έδινε τον τίτλο. Μάλιστα λίγο έλειψε να έχουμε και το 2-1 στο φινάλε, όμως ο Γκλώτσος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσιαβού.

Τα λεπτά κυλούσαν, το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος και κάπως έτσι μετά από ένα δραματικό ματς η Προοδευτική αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, παίρνοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2! Μετά το τέλος του αγώνα ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χειροκροτήθηκαν και οι παίκτες του Πανελευσινιακού για τη δική τους προσπάθεια.

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey